Verbouwingen & Nieuwbouw
Regio Waregem

Contact opnemen
Renovatie of verbouwing van je huis, appartement of kantoor in regio Waregem gepland? Doe een beroep op de expertise en ervaring van Bouwonderneming Rommens uit Waregem voor je totaal- of deelrenovatie. Of voor de aan- en bijbouw van nieuwe ruimtes.
Image

Wilt u uw nieuwbouw of verbouwing overlaten aan een vakman? Dan bent u bij Bouwonderneming Rommens uit Waregem aan het juiste adres. In de regio Waregem helpt hij je graag verder met een deskundige en persoonlijke aanpak.

Bouwonderneming Rommens uit Waregem heeft al vele jaren ervaring in de bouwsector en is dus vertrouwd met verschillende technieken en materialen. Zo zorgt hij ervoor dat het eindresultaat eruitziet zoals u het voor ogen had. Bel gerust voor een offerte.

Bouwonderneming Rommens uit Waregem staat tot jouw dienst met een uitgebreide service voor nieuwbouw. Zo kan je bijvoorbeeld op ons rekenen voor metselwerken, gevelwerken en het zetten van bijgebouwen. Ook met renovatiewerken helpen we je met plezier verder. Van het aanbrengen van dakisolatie tot verbouwingswerken, het is allemaal mogelijk.

Een verfijnde afwerking met hoogwaardige materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn ongetwijfeld de grootste troeven van Bouwonderneming Rommens uit Waregem. Met de grootste zorg gaan we aan de slag om jouw bouwproject efficiënt en tot in de puntjes af te werken. Deze vakman uit Waregem kan terugblikken op reeds enkele jaren ervaring en staat je bij met raad en daad.

Bezig met een nieuwbouw of renovatie in de omgeving van Waregem? Doe een beroep op de expertise van Bouwonderneming Rommens uit Waregem om je werken in goede banen te leiden.

ImageImage